Tunna & skira gardiner

-Böljande gardiner där solen kan strila genom lyfter verkligen ett hem. Nu när vi går mot mörkare tider kan det ibland kännas dystert att ha alltför täta gardiner, eftersom vi verkligen behöver dra nytta av det begränsade solljus vi har tillgängligt. Transparenta tyger kan då vara ett bra alternativt. Det kan också vara fint att ha två gardinskenor och kombinera både skira och täta gardiner så täcker du in alla behov. Ibland vill man bara ha lite insynsskydd eller skydda möblerna mot alltför starkt solljus, då passar skira gardiner fint! Här jämför vi några av våra favoriter.  

 Generellt så tycker vi det är fint att ha skira gardiner veckade, det går åt lite mer tyg på bredden, men det är det värt för att få en mjuk och ombonad känsla. Då rekommenderar vi upphängning med veckband och två-fingerkrok eller waveband. Det blir även mindre insyn med mer veck.  

 Alla tyger vi rekommenderar här ligger på “dubbel” bredd (ca 300 cm). Har du inte alltför högt i tak passar det utmärkt att vända på tyget och på så sätt få hur breda gardiner som helst. Här kan du oftast spara på tygåtgång då du inte behöver anpassa dig efter tygets bredd. Även de med högt i tak tjänar på breda tyger då det ofta blir hälften så många skarvar.  

Maris Delilight Trevira CS

Maris är en tunn, tät, men ändå skir väv i Trevira. Det är en polyesterfiber som i sig är flamsäker, vilket betyder att tyget inte är behandlat med något medel. Den har lagom insynsskydd och kommer i många fina färger där flertalet har en färg i varpen och en annan i väften, vilket ger djup och lite skiftande färg. Tygbredd: 300cm 

 

 

Trevira CS Gardintyg

Vårt mest sålda gardintyg genom tiderna! Den har mycket gemensamt med Maris, men priset är mer fördelaktigt, och den finns endast i två nyanser: kritvit och off white. Ett val som håller sig snyggt i många år. Perfekt till kontoret eller som insynsskydd bakom tyngre gardiner, när du vill åt hotellkänslan i sovrummet. Tygbredd: 310cm 

 

 

Zoe

Polyester/linne som är mjukt och följsamt, med melerade färgskiftningar. Grövre struktur och mycket glesare väv än trevirorna. Linnefibrerna gör att tyget får mer liv, samtidigt har detta tyg en tendens att skrynklas något mer än ren polyester, men tack vare närvaron av polyesterfibern minskar skrynkelnivån jämfört med 100% linne avsevärt. 60% polyester, 40% lin, 310cm bred. 

 

 

Etamine

Tyget passar till tunna, flyktiga gardiner med mycket ljusinsläpp. Naturlig look, med härligt fall då det är 100% linne. För en mer bohemisk känsla, då linnetyget alltid kommer ge ett levande, mer organiskt uttryck. Skira linnegardiner har verkligen blivit en inredningstrend att räkna med. Deras enkla skönhet, förmåga att släppa in naturligt ljus och högkvalitativa material gör dem till ett utmärkt val för alla som vill förbättra sitt hem. Oavsett om du vill skapa en avslappnad och naturlig atmosfär eller lägga till en touch av elegans till ditt rum, är skira linnegardiner det perfekta valet. Så ge ditt hem den förtrollande känslan av skira linnegardiner och njut av den tidlösa skönheten de ger till ditt utrymme. Bredd: 295 cm 

 

 

Behöver du nya gardinlösningar till ditt företag?

I och med att vi kan erbjuda inte bara sömnad i vår egen sömnadateljé utan även konsultation och montering på plats kan vi tillsammans med företag, inredningsarkitekter och privatpersoner skapa en designlösning som passar just ditt kontor eller din lägenhet.

Maila oss gärna till [email protected] eller kom förbi någon av våra butiker på St. Paulsgatan 3 eller 19 i Stockholm.

Såklart erbjuder vi sömnadstjänster till både privatpersoner och företag och har mängder av vackra inredningstyger i våra butiker på St. Paulsgatan 3 och 19 i Stockholm.

 

Tunna & skira gardiner till alla ändamål!

Sakta låter morgonsolen tränga igenom de transparenta gardintyget och fylla rummet med ett mjukt och behagligt ljus. De skira voilegardinerna ger en känsla av luftighet och lätthet samtidigt som de skapar en romantisk atmosfär. Linnegardiner med struktur ger ett naturligt och avslappnat uttryck med bohemisk look, medan wavegardiner i polyester  ger en mer modern touch. Skira gardiner skapar ett intressant skuggspel och ger både integritet och ett smakfullt utseende. Oavsett vilket gardintyg du väljer, kommer dessa lättviktiga gardiner att förvandla ditt hem och skapa en atmosfär av skönhet och harmoni.

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

  • x