Köpvillkor & Frakt i Tygverkets Webbshop

BESTÄLLNING & LEVERANS

 • Varor kan enkelt beställas via vår webbplats och levereras med DHL, PostNord, Budbee eller kan hämtas i vår butik. Presentkort levereras som PDF via e-post.

DHL Företagspaket:

 • Observera att DHL Företagspaket endast levereras till företagsadresser, inte till privatpersoner. Paket under 10 kg kostar 150 SEK.

För utrikes transport med DHL:

 • Fraktkostnaden är 450 SEK (express 725 SEK) till hela Europa. Eventuell överbetald frakt återbetalas efter att leveransen har skett.

BETALNING

 • Vi använder Klarna för alla betalningar, inklusive kortbetalning, faktura, Swish och delbetalning.

LEVERANSTID

 • Vi strävar efter att skicka din beställning så snabbt som möjligt. Normal leveranstid för paket till utlämningsställe är cirka 5 arbetsdagar, med möjliga längre leveranstider under högsäsong. För utrikes leveranser är den generella leveranstiden 7-8 arbetsdagar, men kan i vissa fall ta upp till 12 arbetsdagar. Om du inte har mottagit ditt paket inom 2 veckor, vänligen kontakta oss på 08-7149911 eller via e-post på [email protected]. Om en vara är tillfälligt slutsåld meddelar vi dig om eventuell förlängd leveranstid så snart som möjligt.

REKLAMATIONER

 • Vid reklamationer där Tygverket har begått ett fel, återbetalas portokostnader för eventuell retur. Kontakta oss via e-post på [email protected] eller via telefon på 08-7149911 (tryck sedan 2 i växeln) för att få hjälp. Vänligen skicka inte tillbaka varor utan att först ha kontaktat oss.

WORKSHOPS / KURSER

 • Anmälan till workshops och kurser är bindande. Vid förhinder, vänligen kontakta oss via e-post så att vi kan försöka omplacera dig till ett annat datum. Vid sjukdom hos kursledaren kontaktar vi dig snarast möjligt för att anordna ett nytt datum alternativt återbetala kursavgiften.

RETURRÄTT

 • Enligt gällande regler har du 14 dagars ångerrätt från mottagandet av varan. För att behålla returrätten för emballerade produkter måste förpackningen vara obruten. Observera att tillklippta varor, tyg, band, mönster och tråd tappar i värde varje gång de klipps. Därför rekommenderar vi att du beställer ett tygprov för att bedöma exakt färg, nyans och textur. Returer ska skickas med företagspaket till:

Tygverket
S:t Paulsgatan 19
118 46 STOCKHOLM

 • För att underlätta returhanteringen, märk gärna paketet med ditt ordernummer. Om du returnerar hela ordern, debiterar vi den ursprungliga fraktkostnaden från totalsumman, även om du har uppnått fraktfri gräns för din order.

EJ UTHÄMTADE PAKET

 • Försändelser som skickas till en DHL Servicepoint eller Postnords utlämningsställe och inte hämtas ut inom 14 dagar returneras automatiskt till Tygverket. Ordern krediteras efter att Tygverket har dragit av fraktkostnaden till och från utlämningsstället. Tygverket har inte möjlighet att återkalla ett paket när det väl skickats från vårt lager.

ÖVRIGA VILLKOR

 • I vår webbshop och i butiken kan du handla som minst tio centimeter av tyg och band, och därefter i jämna decimeter, exempelvis 1,2 meter.

SLUTSÅLDA VAROR

 • Om en vara är slutsåld meddelar vi dig snarast möjligt. Du får då möjlighet att få pengarna tillbaka eller acceptera en förlängd leveranstid.

TYGPROVER

 • För att bedöma exakt färg, textur och nyans, vänligen beställ en provbit av tyget. För alla våra lagervaror kan du även beställa så lite som 10 cm av tygets bredd (0,1 meter).

FÖRBEHÅLL

 • Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella tryckfel, ändra priser, hantera slutsålda varor, reagera på force majeure-situationer och hantera valutaändringar.

SÄKERHET VID KÖP

 • På Tygverkets webbshop sker alla betalningar via Klarna på en säker SSL-krypterad förbindelse. Under hela betalningsprocessen är dina uppgifter skyddade mot obehörig åtkomst.

PERSONDATA

 • När du beställer varor hos oss registrerar vi ditt namn, din postadress och din e-postadress i vårt orderhanteringssystem för leveransändamål och för att underlätta framtida beställningar. Vi sparar dina uppgifter tills du begär att de raderas. Du kan när som helst meddela oss om du inte längre vill vara kund hos oss eller om du inte önskar mottaga vårt nyhetsbrev genom att e-posta [email protected]. Vi försäkrar dig om att vi inte delar dina personuppgifter med tredje part, såsom andra företag eller organisationer.

ÅLDER

 • För att göra en beställning hos oss måste du vara 18 år eller äldre.

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

 • x