Sömnad: Tjänster för privatpersoner

På Tygverket har vi en ateljé där vi syr det mesta inom inredningssömnad. Vi syr gardiner, draperier, hissgardiner, kuddar och plymåer. Vi syr även överkast och dukar och klär lampskärmar.  Vi utför även enklare tapetseringsjobb som stolsitsar och karmstolar. Ni är välkomna in för att botanisera bland våra tyger och lämna en sömnadsorder. Längre ner kan ni se exempel på inredningssömnad från vår sömnadsateljé. Sömnad: Tjänster för privatpersoner.

Måttsydda Gardiner & Draperier

Vi syr upp gardiner och draperier efter dina egna mått i vår egen sömnadsateljé.

Du kan välja mellan många olika skenor och uppsättningar, så ta gärna en titt på våra videor nedan om mätning eller upphängning så ser du några av valmöjligheterna! I butiken på Sankt Paulsgatan 19 har vi också en vägg med olika exempel på upphängningsanordningar.

När ni kommer in till butiken för att beställa en egen måttbeställd gardin behöver du ha tagit mått på hur lång och bred gardinen ska vara. Är du osäker på hur du tar mått eller vill ha rådgivning om vad det finns för inredningslösningar för just dig? Maila oss gärna till [email protected].

Gardinprojekt i hemmet

Vi hjälper dig gärna med gardiner och annan sömnad till din privata bostad!

Vill du ha rådgivning i ditt eget hem så kan du beställa en konsultation av vår projektledare. Mot en avgift gör vi hembesök som innefattar uppmätning, förslag på tyg och kanske en titt på tygprover och förslag på lämpliga gardinlösningar för just dig. Då får du ett dokument med mått, idéer och förslag mailat till dig. Du tar sedan med dig detta underlag och går till butiken på S:t Paulsgatan 19 för att beställa tyget och få hjälp att göra en sömnadsorder. Du får också kontaktuppgifter till vår montör, om du vill ha gardinerna monterade, så att du kan beställa monteringen privat.

Du får sedan ett meddelande från butiken när beställningen är färdigsydd och du kan hämta ut den.

För priser eller övriga frågor, hör av er till [email protected] så hjälper vi er!

Så här tar du mått för dina gardiner!

Klicka på bilden så kommer du till Kajsas Gardinskola!

Kort om att ta mått

Ta mått var gardinen ska sitta - från tak till golv. Finns en gardinskena eller stång monterad så mät var den är placerad. Mät fönstrets bredd/dörröppningens bredd och höjd. Ta gärna också en bild på rummet, då det underlättar för oss att förstå vad du söker.

Att välja band och krokar för dina gardiner

Klicka på bilden så kommer du till Kajsas Gardinskola!

Kort om Band & Krokar

Det finns oändligt många olika sätt att montera gardiner och draperier. I vår butik på St. Paulsgatan 19 i Stockholm kan du ta en titt på vår Gardinhörna. Här har vi de vanligaste gardinuppsättningarna.

Dynor & kuddar

Vi syr alla sorters dynor och kuddar. För att sy kuddfodral behöver vi innerkuddens mått. För plymå- och dynsömnad rekommenderar vi att du tar med dig dynan/dynorna in till oss för bäst passform. Vi kan även göra plymåer och kuddar från grunden, inklusive all stoppning. Läs mer om våra olika sorters kuddar och dynor här.

Dyna med kant

specialformad dyna med passpoal

Liliya syr stolsdyna

 

 

Möbeltapetsering

På Tygverket utför vi även enklare tapetseringsjobb, såsom omklädnad av lösa stolsitsar, karmstolar och sänggavlar. Maila Anna för förfrågningar och offerter: [email protected]

 

 

Öljetter & klädda knappar

Vi slår öljetter och klär knappar i vår syateljé. Du kan lämna in tyg eller ett eget projekt där du vill ha öljetter slagna, tänk på att det blir bäst när öljetten har lite material att slås i, d.v.s har du ett tunt material behövs det en förstärkning.

Knappar slås med eget tyg eller något från vår butik.

Välkommen in och prata med personalen i kassan för din beställning!

Vi säljer även paket med öljetter med verktyg här om du vill slå dina egna, här finns en liten instruktionsvideo.

 

 

mönstrad sammet och tunna gardiner sydda i vår ateljé

Här kan du se hur fint det blev hemma hos en av våra kunder!

I en fantastisk lägenhet med milsvid utsikt blev det tunt och skirt med Etamine Linnetyg för att filtrera ut de starkaste solstrålarna.

I vardagsrummet: Stormönstrat med sammetstyget Trumpet Flowers från GP & J Baker. Detta är en beställningsvara och finns i flera färgställningar att titta på i butiken på St. Paulsgatan 3.

 

 

sammetsdraperier med omtag

I denna lägenhet har kunden en strikt färgskala av svart och djupt rött.

För en riktigt lyxig känsla har vi här använt stadigare möbelsammet i härlig röd nyans. Draperierna är monterade på en takskena och har matchande omtag sydda i samma tyg.

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

  • x