Skira Gardiner till Pond Design

Pond Design hade ett öppet kontorslandskap med stora fönster & mycket ljusinsläpp. Just öppna kontorslandskap kan ibland kännas opersonliga och hårda, så här har vår fantastiska sömmerska och inredningsexpert Kajsa jobbat med breda draperier i tunt & skirt!

Zoe Gardintyg i konferensrum

I konferensrummet sydde Kajsa draperier i inredningstyger Zoe Gardintyg- struktur och härligt fall i roströda nyanser. Tyget hittar du i flera brutna nyanser i vår butik på St. Paulsgatan 19 och i vår webbshop.

Zoe Gardintyg är ett tunt och följsamt gardintyg i lin och polyester på hela 310cm tygbredd. Tyget har mycket struktur och melerade färgskiftningar – perfekt till breda draperier!

Zoe Gardintyg

Material: 60% polyester, 40% lin
Bredd: 310cm
Tvättråd: 40 C fintvätt
Certifieringar: Väven är OEKO-TEX® certifierad.

Rustik sammet i hallen

Till Pond Design syddes även stora, rustika draperier i svart sammet till kontorets hall. Dessa monterades med wavesystem på väggskena. Wavesystemet ger ett volymöst fall med djupa, mjuka veck.

Sammet är ett fantastiskt tyg just för att det ger så mycket djup när det veckas - tack vare hur ljus reflekteras i tyget. Sammet är också ett av de tyger som vi rekommenderar om en vill ha viss ljuddämpning (t.ex. på kontor), förhindra drag (t.ex. framför dörröppningar) eller dämpa ljus. För att dämpa ljusinsläpp i fönster kan en fodra gardinen med mörkläggningstyg.

Sammet & Skirt i kombination

Denna bomullssammet finns i många färger i vår butik på  St. Paulsgatan 19. I vår webbshop har vi även Palma Sammet: En tunnare sammet i polyester till möbel och gardin. Palma är mycket slitstarkt och faller vackert.

Ofta vill en ha både skirt och tunt samtidigt som sammeten ger en viss tyngd och värme. Då kan en kombinera både skira tyger och stadigare draperier. Nedan ser du några av färgerna vi har av Palma Inredningssammet och de glesare gardintygerna som släpper in mer ljus.

Behöver du nya gardinlösningar till ditt företag?

I och med att vi kan erbjuda inte bara sömnad i vår egen sömnadateljé utan även konsultation och montering på plats kan vi tillsammans med företag, inredningsarkitekter och privatpersoner skapa en designlösning som passar just ditt kontor eller din lägenhet.

Maila oss gärna till [email protected] eller kom förbi någon av våra butiker på St. Paulsgatan 3 eller 19 i Stockholm.

Såklart erbjuder vi sömnadstjänster till både privatpersoner och företag och har mängder av vackra inredningstyger i våra butiker på St. Paulsgatan 3 och 19 i Stockholm.

 

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

  • x