Extra allt!

Vi kan nog lugnt säga att detta är ett av de roligaste uppdragen vi fått jobba med de senaste åren. Högst upp i Norstedtshuset på Riddarholmen här i Stockholm huserar företaget Important Looking Pirates, en studio som jobbar med visual effects och digital animation i världsklass. Tillsammans med How arkitekter har vi under flera år fixat textila lösningar utöver det vanliga. Maffiga gardinkreationer utöver det vanliga från vår sömnadsateljé. Draperier och kappor i sammet med extra allt.

 

Maffiga gardinkreationer utöver det vanliga från vår sömnadsateljé. Draperier och kappor i sammet med extra allt.

Guldrummet med maffiga gardinkreationer

Konferensrummet fullt till bredden med draperad guldsammet. Gardinlängder med myyycket tyg både på bredden och höjden kröntes av  draperade kappor, dekorerade med fransar och tofsar. Bakom dessa göms fjärrkontrollstyrda breda rullgardiner för att kunna jobba ostört när skärmar ska användas, lyx med funktion.

Maffiga gardinkreationer

Pampiga draperier i matsalen

I kök och matsal fortsätter sammetsextravagansen i mörkgrönt och oranget med guldfrans, även här är det mycket tyg och draperad kappa som gäller.

Maffiga gardinkreationer utöver det vanliga från vår sömnadsateljé. Draperier i sammet med extra allt.

Ståtliga draperier i kontorsrummen

I de allra flesta kontorsrum har en speciell grå nyans använts för att inte påverka färgen på dataskärmarna. Sammeten i dessa rum går ton i ton med väggfärgen.

 

Maffiga gardinkreationer i filtad ull på Loftet

En spiraltrappa upp från matsalen på övervåningen har ett loft inretts för mys och avslappning. Här har både snedtak och väggar klätts in med tjockt och fint ulltyg med tungt fall. En kypertväv med vacker lyster från Italien har draperats och hålls upp av gardinskenor som monterats bakom allt tyg. Maffiga gardinkreationer utöver det vanliga!

Vilken drömarbetsplats med tillgång till denna yta för paus! Att sitta framför en datorskärm i flera timmar i sträck kan ta ut sin rätt. Genom att ta korta pauser under arbetsdagen kan ögon, nacke, axlar och handleder få möjlighet att vila och återhämta sig.

På en kreativ arbetsplats som denna kan miljöombyte vara guld värt. Genombrott och lösningar på utmaningar uppstår sällan när vi sitter fast framför våra skärmar utan paus. Genom att ta en paus bryter vi rutinmässiga tankemönster och öppnar dörren för kreativa idéer och bättre problemlösning.

 

Matsal

På övervåningen har matsalen inretts som en sjökrog med ruffiga detaljer. Matborden får intim inramning med hjälp av linnetyg upphängt med ringar på metallrör.

Maffiga gardinkreationer
Maffiga gardinkreationer
Maffiga gardinkreationer utöver det vanliga från vår sömnadsateljé.
Maffiga gardinkreationer i filtad ull

Matsal

Även ett stort matbord ryms i matsalen för större samlingar. Här har väggen mjukats upp med stort draperi i filtat ulltyg, här bakom ryms även ännu en skärm. Matsalen är ofta hjärtat av arbetsplatsens sociala interaktioner. Det är där medarbetare från olika avdelningar och nivåer har chansen att mötas och interagera utanför sina vanliga arbetsuppgifter. Detta skapar en miljö som främjar kamratskap och samhörighet, vilket i sin tur kan bidra till ett mer samarbetsvilligt och produktivt arbetsklimat. Matsalen kan också vara en grogrund för kreativitet och kritiskt tänkande. När medarbetare tar en paus från sina arbetsuppgifter och låter sina sinnen vandra, kan det uppstå genombrott i projekt, lösningar på problem eller helt enkelt idéer som tar form. Denna avslappnade och stimulerande miljö främjar ett öppet tänkesätt och en vilja att tänka utanför ramarna. Genom att främja en positiv matsalsmiljö, skapar arbetsgivare inte bara en nöjd och hälsosam personal, utan också en mer produktiv och harmonisk arbetsplats.

Behöver du nya gardinlösningar till ditt företag?

I och med att vi kan erbjuda inte bara sömnad i vår egen sömnadateljé utan även konsultation och montering på plats kan vi tillsammans med företag, inredningsarkitekter och privatpersoner skapa en designlösning som passar just ditt kontor eller din lägenhet.

Maila oss gärna till [email protected] eller kom förbi någon av våra butiker på St. Paulsgatan 3 eller 19 i Stockholm.

Såklart erbjuder vi sömnadstjänster till både privatpersoner och företag och har mängder av vackra inredningstyger i våra butiker på St. Paulsgatan 3 och 19 i Stockholm.

 

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

  • x