Sytt på Verket: Saras Bomullsbyxor

februari 9, 2020 |

2020-02-09

Elmina

SARAS NYA BOMULLSBYXOR

Denna vecka har Sara sytt ett par nya bomullsbyxor med fickor i sidan och bak. Tyget är ett av våra Italienska Modetyger och kommer från modehuset Christian Dior. Vävt i 97% bomull och 3% elastan har tyget en del giv och passar finfint till byxor, klänningar eller vårjackor!

Just bomullstyg är väldigt tacksamt att arbeta med då pressade sömmar lägger sig vackert i sidsömmar och infällda fickor. Med en del oregelbundenhet i väven får tyget ett mer naturligt och texturerat uttryck - perfekt till klädesplagg med detaljer såsom lagda veck och fickor.

Tyget ligger på 140 cm bredd och det gick åt 1,7 meter tyg till byxorna. Sara har här ritat sitt eget mönster och skulle uppskatta svårighetsgraden till medel. Du kan såklart även hitta mönster till liknande byxor, till exempel Mönsterfabrikens byxa Maja.

Mönstret Maja kan sys med knäppning eller blixtlås i gylfen och passar perfekt till tyger liknande det bomullstyg Sara använt.

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

  • x