2020-01-11

Elmina

Mönstrade skjortor

Här kan du se ett urval av våra nyinkomna tryckta tyger från Liberty London! Fantastiska former och färger på Libertys fantastiskt tunna, mjuka och följsamma bomullstyg Tana Lawn.

Kensington från Liberty

Ovan kan du se mönstret Kensington, ett av mönstren som ingår i vårkollektionen From London With Love. Med inspiration från olika delar av London, såsom Kensington, har Libertys designers till denna vårkollektion ritat otaliga fantastiska mönster i olika färgställningar.

London Fields

Här är en annan favorit: London Fields. Trycket ritades först 2002 som ett collage av områden i London var Libertys designer bodde eller arbetade. För denna vår & sommarkollektion är mönstret omarbetat och färglagt i säsongens färger.

Ovan: Columbia Road och Proposal.

Om du har sytt i Libertys Tana Lawn tidigare så vet du att tyget är härligt att handskas med. Den tunnt men tätt vävda bomullen gör att tryck blir otroligt detaljrika med väl utvalda kulörer. Tyget kan tvättas i 40 grader C och torkas hängande (ej torktumlare).

https://www.tygverket.se/product.html/proposal-liberty?category_id=50

Denna fantastiska färgfest kallas Fantasy Land och mönstret är inspirerat av den botaniska trädgården och dess exotiska djur, insekter och växter i Kew Gardens.

Kom gärna förbi ochta en titt på alla våra tyger från Liberty i vår butik på St. Paulsgatan 3 i Stockholm!  :D

Du kan även hitta ett stort urval av Libertys tyger i siden, bomullsmanchester eller Tana Lawn i vår webbshop. Maila oss gärna med ditt namn och address om d vill ha ett färgprov av något tyg. Du kan nu även köpa så lite som 10 cm, ifall du vill se ett lite större prov på mönster, färger och skala!

Välkommen in!

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

  • x