denna vecka på tygverket

Vi visar inspiration, vilka material som passar och ger tips och råd i våra sociala kanaler. Häng med oss på Instagram och Facebook.

Här kan du läsa mer om dynor!

Specialbeställda dynor

Måttbeställda, specialsydda dynor är något vi får göra allt som oftast i vår syateljé. Ingen soffa eller fotölj verkar vara den andra lik. Här jobbar Liliya på en ryggdyna till en kökssoffa. Tyget är den klassiska kavaljersrutan 

Först ett lager vadd

Liliya lägger ett lager vadd runt den formade dynan. Det gör att tyget sen ligger snyggare mot dynan och får en mjukare och jämnare finish. Hon syr fast vadden för hand så den ligger fint på plats.

Dragkedja sys på

Alla dynor sys med dragkedja i bakkant. Vi använder en dragkedja på metervara, så vi kan få exakt det mått vi behöver. Liliya mönsterpassar detta rutiga tyg så att båda sidor om dragkedjan matchar.

FODRALET MATCHAS IHOP

Sen är det dags att sy ihop alla delar, Liliya nålar först så mönsterpassningen stämmer. Vid formade, svängda dynor är det inte alltid det går att matcha hela vägen, men då får en välja vart det är viktigast att det matchar. Här kommer sömmerskans konstnärliga touch in.

FÄRDIG DYNA!

.

.

.

Specialsydda dynor - En enkel lösning för att förnya dina möbler

Om du letar efter en enkel och effektiv lösning för att förnya dina möbler är specialsydda dynor ett utmärkt alternativ. Genom att välja rätt färg, form och storlek kan du skapa en unik och personlig touch till ditt hem. Dessutom kan specialsydda dynor förbättra komforten och stödet för dina sittmöbler, vilket kan vara särskilt viktigt för personer med rygg- eller nackproblem.

Vi på sömnadsavdelningen är stolta över att kunna erbjuda en kundanpassad lösning som uppfyller dina unika behov och önskemål. Oavsett om du behöver en sittkudde för att förbättra komforten på din favoritfåtölj eller en dyna för din uteplatsmöbel, så kan vi skräddarsy en lösning som passar dina behov. Vi jobbar tillsammans med dig för att säkerställa att din dyna är precis som du vill ha den. Så varför vänta? Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta dynan för dina möbler! Maila din förfrågan till Liliya direkt: [email protected] eller kom in till butiken! Sömnadsavdelningen ligger bakom butiken på S:t Paulsgatan 19.

 

Följ och tagga oss gärna!

Det är ju så roligt att se vart våra tyger och det vi sytt hamnar! Tagga oss gärna (@tygverket) på Instagram eller Facebook!

 

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

  • x