Tunna, tunna draperier och färggranna dynor i ull till Fremantle!

I och med att vi kan erbjuda inte bara sömnad i vår egen sömnadateljé utan även konsultation och montering på plats kan vi tillsammans med företag, inredningsarkitekter och privatpersoner skapa en designlösning som passar just ditt kontor eller din lägenhet.

Här kan du se de breda, skira draperier vi sydde till Fremantles kontor i Stockholm i augusti 2020. 

Tunna gardiner till Freemantle i Stockholm. 

Kontorsrum: I kontorsrummet mjukar draperier upp samtidigt som de ger en möjlighet till avskildhet. Kontorslokaler ger ofta ett ganska hårt intryck med glas, hårda ytor och skarpa hörn. Textilier mjukar inte bara upp utan gör även att ljud blir mindre skarpt.

Tunna gardiner till Freemantle i Stockholm.

Här kan ni se mötesrummet till vänster och vilrummet rakt fram. Till Fremantle använde vi breda draperier av en av våra favoriter när det kommer till inredning: Trevira CS. Tyget har en bredd på 310cm och passar fantastiskt i kontorsmiljöer där en vill dela av på ett mjukt sätt - utan att förlora ljuset. Till vilrummet syddes även en gardin av Trevira CS som kan dras för glasdörren (se nedan).

Tunna gardiner till Freemantle i Stockholm.

Ibland kan en rejäl klick färg lyfta ett kontorslandskap - som här i Fremantles platsbyggda soffor! Till dessa sydde vi dynor av möbelull i matchande färg. Ulltyget är en beställningsvara men titta gärna på vår Dama Möbelull - fantastiska färger och nyanser till möbler, draperier och dynor!

Vill du ha hjälp med konsultation, mätning, sömnad och montering från oss?

Maila oss gärna till [email protected] eller kom förbi någon av våra butiker på St. Paulsgatan 3 eller 19 i Stockholm. Vi har tyger, gardinstänger och gardintillbehör till nästan vilket projekt som helst, men även beställningsvaror och kan erbjuda konsultation om ni söker en speciallösning. 

Här hittar ni ett urval av alla de inredningslösningar vi har gjort för företag och prvatpersoner.

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

  • x