November = Symånad med Tygverket!

Symånaden drar snart igång igen! #symånadmedtygverket23

Det började under pandemin. När vi hade som tråkigast kläcktes idén om en slags syjunta online. Detta växte till en hel månad och nu har vi varit igång i flera år! Vi byter novemberdeppen mot syglädje, pepp och inspiration!

1-30 november kör vi igång med #SymånadMedTygverket i år igen!

Som vanligt har vi många finfina priser i potten.

#symånadmedtygverket23
#symånadmedtygverket23

Dagarnas Teman #symånadmedtygverket23

För fjärde året ordnar vi Symånad under hela november - alla dagar har var sitt tema som en kan tolka hur som helst. Den enda regeln är att det ska vara ett textilt hantverk och att ha någon anknytning till dagens tema.

Vi har som vanligt många olika teman, vissa mer svårtolkade än andra. Det som är så roligt för oss som ordnar detta är att vi aldrig vet hur det kommer tolkas, vi blir alltid så imponerade och inspirerade av er uppfinningsrikedom och vilken otrolig kreativitet som bubblar upp.

Det är så kul att få lära känna våra följare lite närmare under månaden. I år är vi lite extra nyfikna på "min kreativa plats" då vi hoppas få en liten inblick i er skaparvardag.

Vi vurmar för återanvändning och återvinning inom sömnad, så du kan göra miljövänliga val och har alltid minst ett tema som speglar det. Årets mest hållbara teman hittar vi den 5e november "renovera ett plagg" och 20e november har vi "Zero Waste". Vi ser fram emot att se vilka smarta lösningar ni hittar på!

Annars har vi försökt hitta positiva och roliga teman, vilket vi känner verkligen kan behövas i denna mörka värld. För många av oss blir hantverket en liten, men välbehövlig paus från världens elände, dagens stress och den kalla vardagslunken i november.

 

#symånadmedtygverket23 vinst

Lotteri av lyxiga vinster! #symånadmedtygverket23

Det som du taggar med @tygverket och #symånadmedtygverket23 ska vara något slags textilt hantverk. Ett inlägg med dessa taggar innebär en lott - postar du två inlägg med taggar får du två lotter, postar du ett inlägg per dag i 30 dagar (och taggar) har du 30 lotter! Va med så mycket du själv vill och orkar.

För att vara med i utlottningen av priserna: 
- Ditt konto måste vara öppet så att vi kan se dina inlägg
- Följ oss på Instagram (@tygverket) och följ hashtaggen #symånadmedtygverket23
- Tagga alla dina inlägg för symånaden med @tygverket och #symånadmedtygverket23

Priser Symånad 2023

Vi har en hel drös finfina priser i år igen! Mönster från Assembly line, sybehörskit, en goodiebag från vårt sortiment mm.

Planera din #symånadmedtygverket23

Om du vill vara med flera dagar och vill hålla lite koll på dina inlägg har vi gjort en liten pdf som du kan ladda ner här. Välj liten gul eller A4 vit .

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

  • x