2021-05-11

Elmina

Draperier i Kontorslandskap hos Pond Design

I och med att vi kan erbjuda inte bara sömnad i vår egen sömnadateljé utan även konsultation och montering på plats kan vi tillsammans med företag, inredningsarkitekter och privatpersoner skapa en designlösning som passar just ditt kontor eller din lägenhet.

Öppna kontorslandskap kan ibland kännas opersonliga och hårda, så här har vår fantastiska sömmerska och inredningsexpert Kajsa jobbat med breda draperier. 

 Draperier i kontorslandskap hos Pond Design.

I konferensrummet sydde Kajsa draperier i inredningstyger Zoe - struktur och härligt fall i roströda nyanser. Zoe Inredningstyg hittar du i flera brutna nyanser i vår butik på St. Paulsgatan 19 och i vår webbshop här.

Draperier i kontorslandskap hos Pond Design.

Draperier i kontorslandskap hos Pond Design.

Draperier i kontorslandskap hos Pond Design.

Ovan ser du Zoe Inredningstyg sytt som breda veckbandsgardiner. Zoe bryter av ljusets starka strålar men släpper ändå in en del ljus.

Nedan: Till Pond Design syddes även stora, rustika draperier i sammet till kontorets hall. Dessa monterades med wavesystem på väggskena. Wavesystemet ger ett volymöst fall med djupa, mjuka veck.

Draperier i kontorslandskap hos Pond Design.

Denna gardinsammet / inredningssammet i bomull har vi i många olika färger i vår butik på St. Paulsgatan 19 i Stockholm. I vår webbshopp hittar du en tunnare sammet i många olika färger och nyanser: Palma Sammet! Denna kan användas till draperier och annan inredningssömnad samt möbeltapetsering - tack vare sin höga slitstyrka.

Draperier i kontorslandskap hos Pond Design.

Nedan: En av våra favoriter inom inredningstyger, speciellt till breda gardiner i kontorslandskap, är tyget Trevira CS. Tunnt och flyktigt men med vackert fall bryter detta ljusa tyg av hårda vinklar och direkt solljus - så passar perfekt i kontorsmiljö. Här nedan ser du det breda draperiet av Trevira CS monterat med wavesystem på takskena och pendlar. Pendlar används för att sänka gardinskenan när en har rör i taket eller när taket är ojämnt, som här. Resultatet blir en "svävande" känsla.

Draperier i kontorslandskap hos Pond Design.

Vill du ha hjälp med konsultation, mätning, sömnad och montering från oss?

Maila oss gärna till [email protected] eller kom förbi någon av våra butiker på St. Paulsgatan 3 eller 19 i Stockholm. Vi har tyger, gardinstänger och gardintillbehör till nästan vilket projekt som helst, men även beställningsvaror och kan erbjuda konsultation om ni söker en speciallösning. 

Här hittar ni ett urval av alla de inredningslösningar vi har gjort för företag.

Varor som nämns i nyheten

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

  • x