Från Sömnadsateljén: Designlösning för Datatrion, januari 2021

2021-03-08

Elmina

Här kan du se hur fint det blev hos Datatrion i deras kontorslokaler efter att vi sydde deras nya draperier!

I och med att vi kan erbjuda inte bara sömnad i vår egen sömnadateljé utan även konsultation och montering på plats kan vi tillsammans med företag, inredningsarkitekter och privatpersoner skapa en designlösning som passar just ditt kontor eller din lägenhet.

Till Datatrions kontor här i Stockholm sydde vi härliga, breda draperier - de dämpar ljud men mjukar även upp kontorslandskapet som domineras av glas, stål och deras målade tak.

För att matcha de mörka väggarna har vi använt svarta väggskenor. Då smälter skenan in i bakgrunden och ger intrycket av att draperierna svävar längs väggen. Det blå tyget är en beställningsvara, men vi har även många andra liknande tyger som ger ett sobert men mjukt intryck.

I mötesrummet: Deras stora, kreativa witeboard göms bakom ett draperi som löper längs alla väggar. Gardinskenan vid whiteboarden är uppsatt med pendlar hängande från taket.

Datatrions lokaler var dominerade av glas, skarpa kontraster såsom ljusa och mörka väggar och raka linjer. Draperier mjukar upp och ger en extra dimension till kontor, så här lät vi blå, breda draperier löpa längs hela väggar. Mer genomsläppliga, tunna draperier med mycket struktur fick fungera som ett snyggt insynsskydd i mötesrum mm.

Mötesrummet med mer genomsläppliga draperier. Tygerna är beställningsvaror och uppsatta med waveband på svarta väggskenor. Vanligtvis använder vi vita skenor men i mörka utrymmen passar de perfekt!

Vill du ha hjälp med konsultation, mätning, sömnad och montering från oss?

Maila oss gärna till [email protected] eller kom förbi någon av våra butiker på St. Paulsgatan 3 eller 19 i Stockholm. Vi har tyger, gardinstänger och gardintillbehör till nästan vilket projekt som helst, men även beställningsvaror och kan erbjuda konsultation om ni söker en speciallösning. 

Här hittar ni ett urval av alla de inredningslösningar vi har gjort för företag och prvatpersoner.

Varor som nämns i nyheten

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

  • x