Gardiner av sammet till Xeamits sekelskifteslokaler!

I och med att vi kan erbjuda inte bara sömnad i vår egen sömnadateljé utan även konsultation och montering på plats kan vi tillsammans med företag, inredningsarkitekter och privatpersoner skapa en designlösning som passar just ditt kontor eller din lägenhet.

Här har vi arbetat tillsammans med inredaren Charlotte Josefsson för att skapa en textil inredningslösning för Xeamit AB. 

Gardiner & draperier till Xeamit AB.
Brutna gröna nyanser i mötesrummet.

 Xeamit har sitt kontor i fantastiska sekelskiftslokaler med mycket ljusinsläpp. Här har vi arbetat mycket med härligt lyxiga sammetsdraperier och ett av våra favorittyger: Mimos Inredningstyg!

Mimos är ett extra brett tyg till möbler eller draperier. I härligt melerade nyanser har tyget en tygbredd på 280cm och en slitstyrka på fantastiska 90.000 Martindale. Tyget är ävem mjukt och följsamt så tillsammans med slitstyrkan är det ett fantastiskt tyg att arbeta med - både till möbelklädsel och draperier. 

Gardiner & draperier till Xeamit AB.

Här kan ni se entré och kontor hos Xeamit AB. Färgerna i kontorets "vardagsrum" och mötesrum är sobra med kontrastfärger i okra/senap och ljust gammelrosa. Detta skapar en lugn och välkomnande känsla i dessa rum.

Gardiner & draperier till Xeamit AB.
"Vardagsrum"

Gardiner & draperier till Xeamit AB.

Inredningen hos Xeamit AB visar hur en kan arbeta med många olika färger såsom grönt, blått, svart och vitt, men i dämpade nyanser som håller ihop färgskalan. Resultatet inger lugn och effektivitet på en och samma gång. 

Gardiner & draperier till Xeamit AB.

 Ovan ser ni inredningstyget Mimos och gardinuppsättningen i närbild. Väggskenan är monterad på vinklar fastsatta i väggen. På så sätt kommer gardinen ut en bit - den faller fritt utanför fönsterkarmarna men visar ändå stuckaturen upp mot taket.

Gardiner & draperier till Xeamit AB.

Till kontoret gällde kontraster - svart och vitt framhäver de fantastiska fönsternischerna och stuckaturen upp mot taket. Här sydde vi sammetsgardiner i mörkgrön bomullssammet. Även sammetsgardinerna är monterade på väggskena och vinklar mot väggen för att låta stuckaturen synas.

Gardiner & draperier till Xeamit AB.

Gardinerna i kontoret är sydda i vår bomullssammet som finns i många olika färger i vår butik på St. Paulsgatan 19 i Stockholm. Om du inte har vägarna förbi kan du hitta vår andra inredningssammet Palma i vår webbshop (denna finns även i samma butik som beställningsvara) här. Palma Inredningssammet är tillverkad i 100% polyester och är lite tunnare än vår bomullssammet. Tyget ligger på 140 cm bredd och har en slitstyrka på 20.000 Martindale. Det betyder att Palma även går att använda till möbeltapetsering såsom dynor, stolssitsar mm.

Vill du ha hjälp med konsultation, mätning, sömnad och montering från oss?

Maila oss gärna till [email protected] eller kom förbi någon av våra butiker på St. Paulsgatan 3 eller 19 i Stockholm. Vi har tyger, gardinstänger och gardintillbehör till nästan vilket projekt som helst, men även beställningsvaror och kan erbjuda konsultation om ni söker en speciallösning. 

Här hittar ni ett urval av alla de inredningslösningar vi har gjort för företag.

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

  • x