Klädvård: lappa & laga -The quick fix

Snabblagningen!

Klädvård: lappa & laga -The quick fix! I ett skede av barnets liv verkar det som att det är hål på vart enda byxben, det brukar infinna sig vid ca fyra års ålder och pågå tills de kan sitta still i en skolbänk. I början kan det finnas tålamod hos den som ska ta hand om alla dessa hål. Det kan till och med kännas lite kul att laga på ett fint sätt (mer om det i ett annat inlägg) men sen efter femtielfte lagningen kan det bara behövas en snabblagning. Då är färdiga påstrykbara lappar din räddare i nöden!

Påstrykbar laglapp

Här har vi ett typiskt fult hål på knät som vi tänkte laga snabbast möjligt! Vi har en uppsjö av olika laglappar som passar perfekt för ändamålet, de flesta finns i butiken och några i webbshoppen.

stryk på!

Lägg helt enkelt laglappen över hålet på byxan och stryk på den. Följ instruktionerna på laglappens förpackning angående värme på strykjärnet. Stryk från både avig- och rätsida, samt ganska länge och väl. Limmet behöver smälta ut och in i tyget.

skydda strykjärnet

Vid stora hål kan du behöva fylla hålet med en bit extra tyg, välj gärna ett som liknar tyget i plagget du lagar. Vi brukar helt sonika lägga biten i hålet innan vi stryker på, så brukar det hänga med. Detta är för att skydda strykbrädan och strykjärnet från limmet på laglappen.

lappa & laga: quick fix

oj, här var det visst fler hål!

Ja, på dessa byxor behövde båda knäna lagas. Här kan det va kul att matcha med liknande tema.

lappa & laga: quick fix

så där ja!

Nu så var det färdiga! Quick fix!

 

lappa & laga -The quick fix

klart!

Redo för mer lek!

Här hittar du tygmärken i vår webbshop:

Kom igen och laga kläderna!

Har du svårt att få tummen ur är detta ett riktigt bra projekt att starta med. Snabbt och enkelt!

Påstrykbara laglappar är en praktisk lösning för att reparera och återanvända kläder som annars skulle kastas. Genom att använda påstrykbara laglappar kan du enkelt laga hål, förstärka eller dekorera dina kläder på ett snabbt och enkelt sätt.

Genom att använda påstrykbara laglappar kan du spara pengar på klädreparationer och bidra till en mer hållbar livsstil. Oavsett om du är en erfaren sömmerska eller en nybörjare, finns det en påstrykbar laglapp som passar dina behov. Så tveka inte att prova på denna smidiga och praktiska lösning för att laga dina kläder. Klädvård: lappa & laga -The quick fix!

 

Följ och tagga oss gärna!

Det är ju så roligt att se vad våra produkter blir i slutändan! Om du fixat något, tagga oss gärna (@tygverket) på Instagram eller Facebook!

 

BetalsättI vår webbshop kan du betala med Visa, Mastercard, American Express, Swish eller på faktura. Betala direkt eller på delbetalning och få dina varor levererade till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig. För företag kan vi leverera direkt till leveransaddressen.

Du kan även beställa hemleverans eller välja att hämta upp dina varor i någon av våra butiker.

 

Kontaktuppgifter

Butiksadress:
S:t Paulsgatan 3 & 19
Stockholm

08-714 99 11
St. Paulsgatan 3: [email protected]
St. Paulsgatan 19: [email protected]

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Öppettider helgdagar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Mailaddress:
 
 

Du kan såklart när som helst avbryta din prenumeration!

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här.

Copyright © 2009-2024 tygverket | E-post: [email protected] | Telefon: 08-7149911


Lägger till i kundvagnen

  • x